tisdag 31 augusti 2010

Har idag jobbat min sista vardag (förutom på lov då såklart) för ett år framåt. Hur gött är inte det? Haha
Imorgon börjar skolan, hoppas inte jag försover mig... Tror iof snarare att jag kommer kuta upp vid sex tiden?
Fick ett positivt besked från dinhundkompis.se på mejlen ikväll. Hon tror att det ska lösa sig men ger säkert besked i slutet på veckan. HOPPAS!
Låter bra iaf hade blivit väldigt glad om det blir så!
Nej, nu ska jag lägga fram kläder och packa väskan till imorgon, så som man gjorde för över 10 år sedan. Sånt höll jag ju inte på med under gymnasietiden direkt... Hrrm!
Godnatt!

måndag 30 augusti 2010


Josse ska hjälpa mig nu i två veckor med Silahs när jag är i skolan. Tack så hemskt mycket Josse för att du ställer upp! Hoppas verkligen att Dinhundkompis.se har en plats till Silahs snart!
Har jobbat hela dagen idag och likadant imorgon. Sen börjar jag skolan på onsdag. Lite nervigt ett brraaa tag sen man satt i ett klassrum med lärare och klasskompisar.
Silahs blev typ kär i Josse, han ville helst sitta i hennes knä.
Lyckades även med att bli innelåst i lägenheten idag. Gick inte att låsa upp, låset kunde man snurra hur många varv som helst. Hyresvärden var här på en kvart och fixade, nån skruv inne i låset som inte satt på plats. Kom en timme sent till jobbet. Men nu är det fixat och jag kan gå ut och in hur jag vill igen. Skönt :P
Dags för mig att hoppa i säng är mega trött, godnatt!
Förresten jag och Steffi körde en helrunda i lördags. Träffade dom kollegor som varit och käkat på Mollbergs ute. Fick en charmerande kommentar av min chef "fan va snygg du är när du väl sminkar dig". Tack så mycket för den, har självklart retat henne för det idag.

lördag 28 augusti 2010

Fantastisk på att smälla pengar!

Emmelie och jag har varit på väla hela dagen. Sjukt längesen jag var där i flera timmar, det känndes som att man var 15 igen.
Handlade pennskrin, kalender, pennor och lite annat nödvändigt.
Efter besöket i djuraffären har Silahs nu godis för 2 månader och ett nytt halsband, oups. Ett jätte fint Hurrta halsband i samma färger som hans sele, han är ju så fin i det! Behövde han det? Absolut! :P Att jag gick in där för att köpa bajspåsar är en annan historia, men det inhandlades iallafall.
Fick även med mig en munktröja från Gina.
Det är pissväder ute och efter funderingar fram och tillbaka så blir det en liten sväng på stan iallafall. Så nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på mig nått att ha på mig.
Förresten idag ringde dom från brukshundsklubben. Den 9 september ska vi på infomöte sen ska vi börja tävlingslydnad 1. Frågan är om Sillen är mogen för detta?
Ska ta ett snack med honom sen.
Hann också med att boka en tid för synundersökning till körkortstillståndet. På lördag ska jag vara där.
Ha en trevlig kväll! Haj!

fredag 27 augusti 2010

Allt verkar falla på plats!

Klockan nio imorse mötte jag upp Jennifer utanför knutpunkten. Åkte över till Helsingör och gjorde det vi skulle. Hem igen och in på banken körde ett ärende och var hemma vid elva.
Gick ut en runda med Silahs och då händer det.
När vi är påväg in i porten ropar grannen som bor i trappen bredvid. Hon hälsar alltid på Silahs och är väldigt glad i honom. Han blir som vanligt överlycklig när någon vill hälsa på honom. Så frågar hon om jag behöver en dagmatte och erbjuder sig att vara det. Hur stor är sannolikheten att någon kommer fram och frågar dig det? ÄNNU en sak som faller på plats. Och jag behöver verkligen en dagmatte, typ nu. Tog hennes nummer och ska träffa henne på söndag för att prata mer om det. Vet ju inte hur hon har tänkt sig, jag behöver en dagmatte en timme om dagen fem dagar i veckan. Men bara att hålla tummarna, mer vet jag om det på söndag.

Mamma skjutsade ut mig till Sundsgården. Träffade två av mina lärare och det känns SÅ himla rätt! Känns som dom gillade mig lika mycket som jag gillade dom. Ett mycket gott första intryck!
Skuttade ut därifrån med ett stort leende och schemat i handen!
På onsdag börjar jag, ska nämligen jobba måndag och tisdag som jag fått sen tidigare.
Det kan inte bli bättre just nu!
Som sagt hade det varit väldigt gött om det funkar med dagmatten, är ju perfekt att hon bor i trappen bredvid också.

Efter mitt lyckade besök på skolan åkte jag in till stan och fikade med Josse, Ia och Ellie. Vilda diskussioner om politik jag är absolut inte insatt i det men har såklart massa att tycka till om. :) Innan dess hann jag köpa lite kollegieblock och några mappar. Måste köpa en kalender imorgon.
Kom hem och satte mig och ugglade. Fick ett sms av Emmelie som frågade om jag var sugen på vin. Klart jag var och traskade hem till henne. Blev ingen jätte lång kväll men trevligt! Lite skvaller och mycket hundsnack.

Nu sitter jag här och har ett halv öga på tvn och den andra halvan på datorn. Imorgon ska jag till väla och shoppa lite nödvändigeter.
Ha det!

torsdag 26 augusti 2010

Should I stay or should I go?

När jag gick gymnasiet "missuppfattade" jag ett och annat. Med andra ord gjorde allt utom det jag skulle. Kan säga att jag fikade och festade mig genom dom tre åren. Och med inställningen "det kan man fixa sen". Ganska dumt, men vi hade sjukt kul!
Summan av kardemumman är alltså: inte så bra betyg.

Har fått inse att "sen" är nu. Jag är inte gammal men blir knappast yngre. Är också expert på att skjuta saker framför mig, sånt som är lite halv jobbigt alltså.

Att läsa upp mina gymnasiebetyg är inte det bästa alternativet, hade istället tänkt gå 1 år på folkhögskola och söka mig vidare på den kvoten istället.

Så var det detta med att skjuta saker framför sig. Har hela sommaren haft en ansökan till Sundsgårdens Folkhögskola, redo att skickas iväg, här hemma. Har jag postat det? Nej! Men så i tisdags (sisa ansökningsdag var 1 maj) så tänkte jag att vafan jag skickar det så kan man lägga sin lathetsångest bakom sig.
Vad som även ska läggas till är att skolan började samma dag eller igår.
Dagen efter (igår) brevet hamnade i lådan ringer dom från skolan och säger att där är en plats över till mig. Det var nämligen en person som inte dykt upp...

Så då måste det ju vara meningen att jag ska börja där.
Imorgon ska jag dit och kolla läget så jag har ju inte till 110% bestämmt mig än. Men det lutar åt det. Det är nog dags att ta tjuren vid hornen och bara köra på! Som sagt man blir ju inte yngre...

Om jag nu tackar ja så börjar jag redan nästa vecka, dom andra har ju redan börjat.
Men jobbet då? Pratade med chefen idag "inga problem och självklart får du jobba extra här".

Nu får man bara hoppas att allt går vägen och att man får lite extra jobb. Kommer ju inte vara rik direkt!

Men det verkar ändå som att saker och ting faller på plats?
Hoppas det håller i sig!

Nu är det dags att krypa ner i sängen. Ska upp tidigt och åka till Danmark och banken imorgon.

onsdag 25 augusti 2010

MYCKET i huvudet nu!

Idag fick den här damen ett mycket oväntat samtal.
Ett samtal till min fördel. Men som sagt hade jag inte räknat med det ALLS.
Kan tyvärr inte berätta något förrän jag har bestämmt mig.
Har lite att reda upp först.
Men tror det lutar åt det, det är nog meningen det här.
Den stora frågan är SKA JAG?!
Tror jag ska, men får ändå lite beslutsångest.
Det är dags att bara köra hårt nu.

tisdag 24 augusti 2010

Bra dag?

Som alltid gick jag en långpromenad med Silahs imorse. La även två korta spår. Och försökte få honom till att balansera på trädstammar sistnämda gick inte så bra. Han ville inte helt enkelt.
Som vanligt påväg hem, när Silahs tappat sin pinne eller bara ska leka så börjar han hoppa, bita mig i armen, morra och skälla. Absolut inte aggresivt men han slutar inte.
Det känns som jag har testat allt, sagt nej, vänt mig om med armarna i kors, skällt på honom, puttat ner honom, tagit honom i nackskinnet, gett honom leksak istället (då slutar han givetvis bita mig i armen men slutar inte hoppa på mig), petat till honom samtidigt som jag sagt nej, jag har tom. brottat ner honom. Vilket jag inte är så glad i. INGET hjälper, det är riktigt jobbigt och jag har aldrig kommit ur skogen med rena kläder pga. detta.
HJÄLP!

När vi sen var hemma hoppade jag in i duschen när jag kommer ut är det fullständigt översvämmning i badrummet. Hade ganska bråttom och blev måttligt irreterad. Fram med skurhinken och börja svabba upp vatten. Telefonen ringer, svarar och pratar ett tag fram tills att min telefon får för sig att den ska bada?!
Den hoppade rakt ner i skurhinken som nu var fylld till bredden med vatten. NEEEJJJ!
Som tur är funkar den fortfarande och har repat sig sen det hände vid tolv. Men det är vatten i kameran!!
Den ligger nu och fönar sig, jag hoppas verkligen att den ska klara sig och att det inte är fullt med vatten i den.
Jag mitt hue har heller inte tecknat försäkring på den.
Hörde om någon turk på stan som kan fixa Iphone för en billig peng. Ska försöka hinna dit innan jobb imorgon och se om han kan fixa.
Hoppas!

måndag 23 augusti 2010

Halv ledig

Idag har jag varit ledig gick som vanligt en långrunda i skogen imorse.
Har rensat bland massa papper och fixat lite andra grejer som jag skjutit framför mig alldeles för länge.
Lunchade i stan med Pernilla och Frida.
Nu har jag vilat en halv timme på soffan och såklart ösregnar det ute när jag vaknar.
Jag får snällt gå ut med Silahs ändå.
Vid sju sticker jag ner till jobb för ikväll ska det inventeras. Hoppas inte det tar hela natten för då dör jag!
Imorgon är jag helledig. Skönt, vad ska man göra då?

lördag 21 augusti 2010

Lördag natt

Jag har jobbat hela dagen och är dödstrött nu.
Samma visa imorgon jobb 11- 22.
Får se om jag uppdaterar imorgon eller måndag.
Nu är det hopp i säng klockan är snart halv ett.
Godnatt!









Tänker på dig S!

torsdag 19 augusti 2010

Dömd till att stenas till döds för en PÅSTÅDD kärleksaffär.

Jag tror jag smäller av. Nog för att man visste att sånt pågår i andra länder men vafan! Ingen och då menar jag INGEN har rätt till att ta någon annans liv oavsett omständigheterna.

Gå du också in på aftonbladet.se och skriv under på namninsamlingen.
Vi vill att de friger Sakineh.
Jag hoppas att det får puckona som bestämmer där nere att öppna upp ögonen och att använda hjärnan. Detta handlar för mig inte bara om Sakineh utan om alla andra som redan har fått eller väntar på sin dom.
Sånt här får bara inte ske 2010. Inte någonstanns på våran jord.

Jag länkar HÄR till namninsamlingen.

Jag mår illa, riktigt illa av bara vetskapen om detta.

onsdag 18 augusti 2010

Onsdag

Idag har det inte hänt mycket, har varit på jobb i nästan 11 timmar. Började dagen med övning jag sprang runt med en walkie talkie (eller vad det heter) och pratade med kapten, spännande!
Låtsades att det låg någon skadad eller att en bil läckte bensin bland annat.

Lillebror passade Silahs om än en timme senare än vad vi bestämt. Jag är ju däremot inte dummare än att jag har med detta i beräkningarna när jag bestämmer tid med min lillebror. Han är 17 år och har en dygnsrytm och ett sömnbehov därefter.
Men han är snäll min lillebror som hjälper mig.
Han ringde och berättade att han hade lyckats med konststycket att trycka in fel PIN kod till mitt internet tre gånger. Så nu behövde man såklart en PUK kod. Som tur var hittade jag den, trodde inte att jag hade den kvar.
Imorgon ligger här en lapp med koden så inga misstag görs.
Ska jobba imorgon med, samma tid samma kanal.
Tråkigt att vara borta från min lille vovve så långa dagar men inget går upp mot när man kommer hem. När man har världens gladaste, svansviftande, blötnos innanför dörren som studsar upp och ner som en studsiboll.
Idag har han även visat upp sina färdigheter som fotvärmare. Behövs i detta höstrusk. Nu ska jag hoppa i bingen annars kommer jag aldrig upp imorgon. Godnatt!

tisdag 17 augusti 2010

Boxer SM

Jag orkar inte skriva så mycket, har nog fått skrivkramp?
Helgen har varit jätte bra!!! Fina hundar, lydiga hundar, trevligt sällskap och perfekt väder!
Tack så mycket för en nice helg!

Jag ångrar mig en del att jag inte anmälde Silahs till utställningen, men inte så mycket att göra åt i efterhand... Dumt av mig, men och andra sidan så kände jag inte för det när det var tid för anmälan.

Vi ska ju till Sofiero om mindre än en månad och springa vänstervarv.
Och i oktober är det MH på tapeten. Det ska nog gå fint.

Jag väntar på att dom ska ringa från brukshundsklubben så vi kan börja kurs igen.

Ska kolla genom mina bilder från helgen och se om där är något att lägga upp.

Jobbade igår men började inte förrän 13.45 tur för jag var rejält trött och behövde verkligen få sova.
Har varit ledig idag och det är pissväder ute, imorgon är det jobb igen. Lillebror har åkt på att passa Silahs någon timme på dagen. Någon nytta får ju han göra. ;)

Blev mer text än vad jag tänkt. Ha det så bra mina vänner!

torsdag 12 augusti 2010

Imorgon åker vi

Började dagen med en över 2 timmars promenad med Silahs i skogen. Gick ända ut till Laröd och vände tillbaka in i skogen där.
Resten av dagen har jag packat, packat och åter packat.
Lägenheten har åkt på en storstädning för jag vill komma hem till ett rent hem.
Silahs åkte också på en stortstädning i badkaret. Hans tassar var inte vita precis. Men nu skiner dom som aldrig förr man blir nästan bländad så vita dom är.
Silahs ska inte visa upp sig i ringen i helgen men som sagt han var bra skitig.
Så vad har jag packat för då?
Jo, imorgon åker vi till Boxer SM i Tånga Hed (utanför Göteborg?).
Vi ska bo i stuga, titta på fina och lydiga boxerhundar, gå lite promenader,
snacka skit, kanske få in lite träningspass med våra hundar. Och bara ha det trevligt.
Vid tio imorgon kommer Gunilla och Vega för att hämta mig och Silahs sen bär det av!
På söndag kommer vi hem och innan dess hör ni inte från mig här.


Jag och Silahs önskar Er en trevlig helg! ;)

onsdag 11 augusti 2010

Klantskalle!!!

Gick hem till pappa för att hämta en bag som jag ska låna av min lillebror nu när vi ska till sm:et i helgen.
Stoppade ner visakort och bajspåsar i samma ficka. Smart? Absolut inte.
Silahs gjorde det han skulle, vi hämtade bagen och gick hem. Tänkte att jag bara skulle lämna honom i lägenheten så han slapp stå utanför affären här nere. Kännde i fickan så mitt kort o nycklar verkligen låg där, och såklart så låg inte kortet där. Sprang ut och gick samma väg till pappa igen och tillbaka, inget kort låg någonstanns.
Gick inom kiosken här nere och skrev upp ett paket cigg och en ramlösa. Väldigt gulligt att jag fick det, är ju ändå där varje dag så hade knappast kunnat komma undan.
Pratade med Nadde hela tiden när jag letade efter mitt kort och fick samtidigt ett sms att någon talat in på mitt telefonsvar.
Lyssnade av det men ingen sa något, ringde ändå tillbaka. Och tur var ju det! Någon väldigt snäll människa hade hittat mitt kort och lämnat in det på Hemmakväll. Personalen där hade sökt på mitt namn och hittat mitt nummer. TACK snälla för det!
Skulle precis spärra kortet innan jag ringde tillbaka.
Mitt kort hade alltså trillat ut när jag tog upp en bajspåse ur fickan.
Tänk att det finns så underbara människor!

För Er som inte är hundintresserade

Ni borde läsa DETTA!

svart&vitt

Känner för att kräka av mig lite, så jag gör det nu.
Whats up med svarta och vita möbler, bara?! (kanske en röd kudde här och där).
Finns det något tråkigare och opersonligare?
Det kan vara snyggt på en bild med designer möbler, och då menar jag inte IKEA anställda designers.
Men inte i ett hem. Ett hem ska spegla ens personlighet. Och jag beklagar verkligen om man inte har mer personlighet än svart och vitt.
Det är såååå tråkigt.
Och förövrigt, Ikeas "tre likadana saker på rad" är också skit tråkigt!
För att inte tala om deras tavlor, jag kan köpa om man har en, kanske två Ikea tavlor, men INTE på rad och heller inte fler än två.
Jag gillar Ikea missförstå mig inte, dom har fina och bra saker men inte när dom står på rad.

Så, det var kul, jag är inte sur, bara spydig. Haj!

Efter allt busande valde Silahs att dricka liggande... Trött vovve!

Silahs, Vinnie och Izzy busade igår




måndag 9 augusti 2010

Idag, måndag

Har tillbringat hela dagen på jobb.
När jag var hemma vid 22.30 skulle jag gå med Silahs. Kom ner till porten och kom på att jag var tvungen att springa upp på toa först. Sagt och gjort, slänger nycklarna på hallbordet, kissar (för Er som vill veta haha) tar Silahs och går ut.
När dörren, som för övrigt låser sig själv, gått igen kommer jag på att nycklarna ligger kvar där inne tillsammans med min mobil. FINT klockan halv elva på kvällen.
Gick bort till Steffi för att låna hennes mobil. Står där och knackar och ropar i brevinkastet, som en annan mongolid, men inget svar.
När jag gett upp efter fem minuter och är påväg ner för trappen öppnas porten och jag ber till Gud att det är Steffi. Han hörde mig för det var hon och Mange som varit på kvällsrunda med hundarna.
Lånade Manges lur och fick tag i pappa som har en av mina extranycklar.
Tur att han bor nära mig och att han inte hunnit somna.
Och en jädrans tur att Steffi kom hem annars hade jag fått gå hem till mamma, vilket är en bit.
Pappa har nämligen varken portkod eller porttelefon så där hade jag inte kunnat knacka på.
Blev ganska svettig av denna hemska upplevelse :P
Första gången jag lyckades med detta konststycke på snart 2 år. Men någon gång ska ju vara den första har nästan väntat på det.
Nu ligger jag nyduschad i min säng och ska sova.
Imorgon är jag ledig, ska nog träffa Nadde då. Godnatt mina vänner!

Igår

Det regnade heeeeeela dagen igår. Det är det värsta jag vet, jag blir rastlös och får någon typ av ångest av att bara ligga hemma. Hatar det.
Bestämde med Terese att vi skulle ner och käka kvällsmat på Haket.
Innan dess gick jag ut med Silahs i skogen, han fick vara lös och springa av sig eftersom vi knappt varit ute något under dagen. Lös var han tills han fick syn på en kanin och började jaga den. Fick som tur var stopp på honom sen blev det inget mer med att vara lös på den promenaden. Dum kanin som springer framför en lös hund, haha!
Och ja, jag vet att man inte får ha hundar lösa vid den här tiden på året.

Gott var det iaf på haket avslutade min kväll på soffan med lite nötter och ramlösa.

söndag 8 augusti 2010

Hängt tvätt...


...det har jag roat mig med. Kan inget annat säga än att jag är en riktig stjärna på det också!



Dom här bilderna skickade mamma till mig igår när jag var på jobb. Om han inte gräver i rabatterna, beskär växter eller smakar på mammas kryddor så försöker han helt enkelt plantera något trevligt som kompensation för allt han tuggat sönder. Han måste varit trädgårdsmästare i tidigare liv. Eller så är det bara en liten Linné jag har här hemma?

Reunion i fredags

Mimmi bor i Italien och jobbar för Prada och Helena har sommarlov från sina läkarstudier i Polen.


Dea har bott i Italien och ska snart till New York, Nadde kom ju hem från England för någon månad sen.

Så äntligen fick vi ihop det. Hela vårt gamla tjejgäng samlades. Vi tittade i massa album från förr, gapskrattade och såklart lite skvaller bjöds det på. Riktigt roligt att ses allihop! Hoppas vi får ihop det snart igen när vi alla befinner oss i samma land. Jag hade glömt kameran hemma så jag och Steffi fastnade aldrig på bild. Mimmi kanske lägger upp dom hon tog inom en snar framtid eller ett år... Tack för en mega kväll!

Jobbade igår var ganska trött när jag kom hem... Idag ska jag hjälpa mamma att sätta ihop någon Ikea möbel på hennes kontor. Så hon hämtar mig snart efter att hon plockat upp lillebror som varit på Ven och campat.
Det regnar idag så man är ju inte mega sugen på att vara ute. Vad ska man hitta på idag då?

onsdag 4 augusti 2010

Nu är Silahs anmäld till Sofiero i september.
NattiNatti!

I`ve got my new shoes on!

Imorse träffade Silahs en boxertjej som hette Alva i Pålsjö, tyvärr var det inget bra ställe att släppa dom på. Medans dom busade med varandra bäst dom kunde kopplade så kom ännu en boxertös, Sheila, som också kommer från Gunilla. Vilket innebär att Silahs och Sheila är släkt på något vis. Hur var det nu Gunilla?
Det är inte alls ofta jag ser boxrar häromkring, kul för Sillen att träffa likasinnade!

Kom hem och gjorde mig iordning för en sväng på stan, när jag skulle gå träffade jag Mikaela utanför min port. Så vi bestämmde oss för att gå ner och ta en fika.
Gick sen hem till pappa och lurade upp min lillebror ur sängen vid tre snåret.
Han skulle ner och boka tid för tattuering så det var bara att ljuga om när dom stängde så flög han upp.
Det blev däremot ganska snopet för lillebror, han fyller 18 nästa år och får med andra ord inte tattuera sig trots målsmans bedgivande. Olle tyckte såklart inte det var kul men det är ju faktiskt helt rätt och bra. Var på två studios och båda sa detsamma.

Gick bort till löplabbet för att kolla vilka skor som är bäst för mig. Fick gå och springa på ett löpband och stå på nån spegelgrej. Provade en jädrans massa skor och när jag kom fram till vilka jag ville ha så var såklart färgen ett problem. Jag vill kunna ha dom på jobb också och då måste dom vara svarta. Naturligtvis hade han inga sådana inne men kunde beställa hem, det skulle ta 3-4 dagar. Jag hatar att vänta!
Ville fundera till imorgon men kom att tänka på en annan affär påvägen hem. Runnersstore, där hade dom mina skor i svart!
Tack pappa!!
Fina va?!

Gick direkt hem och svidade om, tog min lille dog och gick ut med honom och mina nya skor i 1,5 timme.

Godis är mycket MYCKET godare än frukt, har köpt ett lass nektariner. Hade tänkt bli smal. Får se hur det går.
Imorgon blir det jobb och fredag en reunion!

tisdag 3 augusti 2010

Silahs försöker komma ifatt Vilda

Silahs och hans tjej Vilda


När jag var påväg hem från jobb fick jag sms från Emmelie som ville ut och gå med hundarna i Pålsjö. Perfekt eftersom jag ändå skulle dit med Sillen. Hann precis upp och byta om sen stod hon och Vilda utanför min port och väntade på oss.
Vi var ute i 2 timmar så nu har Silahs fått busa av sig ordentligt med sin kompis.
Silahs börjar flåsa ganska fort och mycket efter ett tag som ni ser på bilden, haha!
Nu har jag en väldigt trött och nöjd hund här i soffan. Mysigt!
Imorgon är jag ledig!!!

måndag 2 augusti 2010

Inte bara snygg i selen utan han har även den snyggaste pinnen i hela skogen också!

Frågan är...

Hur denna oskyldiga lilla försynta påg kunnat reta någon här i väntrummet? :P

Helsingborgs Festivalen 2010...


...körde vi Brittan tema, skolkjol, spetsstrumpor, you name it! Är det lagligt? Att hon var 30 år äldre än Brittan, det hade hon glömt. "Hit me baby one more time!"
Vad jag gjort i helgen har ni säkert listat ut lite själva . Lördag: Jobb på morgonen, gjorde mig iordning på båten för att sen åka direkt på dop i Arild. På kvällen stack jag och Sarah ner till festivalen och tittade på Timbuktu och efter det vidare till Docken och retade Jonas och Alex lite som jobbade. Var hemma vid tolv och somnade som en liten gris.
Söndag: Ledig, två timmars promenad med Silahs, sen lite kalas för Sofie som fyller år nu i Augusti men kommer inte kunna vara här då. Eftersom hon då börjat skolan.
Idag har jag som sagt jobbat, slutade två och var hos veterinären med Silahs tio över tre. Han fick sin 1 års spruta och retade alla hundar i väntrummet bara genom sin uppenbarelse? En hund började skälla på Silahs och sen satte alla andra också igång. Silahs sa inte ett knyst men fick ändå skiten? Ja, jag vet inte. Skit i det.
Silahs var med på kalaset igår och uppförde sig faktiskt väldigt bra. Han har lugnat sig några kilo min lilla gosse. Lite mer än 31 kilo vägde han idag förresten.
Hann med en fika med Nadde och Kajsa efter veterinär besöket också.
Nu ska jag snart hoppa i bingen, behöver sova...
Nadde min ängel erbjöd sig att komma hem och gå ut med Silahs imorgon, TACK snälla och Lycka till. ;)
Godnatt mina vänner!


Idag åkte Sofie och Erik hem efter att ha varit här i två veckor. Kommer sakna Er!
Som ni ser sitter jag och roar mig med photoshop. Allt för att jag inte ska somna. Är helt sjukt trött. Inte så konstigt kanske eftersom jag knappt sov 4 timmar. Ska ut en sväng med Silahs nu. Återkommer senare.

Stå

Hur spegelvänder man bilder? Någon som vet?

Kontakt

Gotteben!