fredag 29 juni 2012

Natti

Skrev ett inlägg igår och laddade upp massa bilder men dom försvann och då gav jag upp. Har jobbat hela dagen 08.30- 20 och Silahs har hängt hos mamma. När jag slutat bjöd hon på middag och vi hyrde en film, En gång i Phuket. Den va väl sådär, helt ok men jag trodde att den skulle vara mycket roligare. Så vet man det. :) Har tränat lite med Silahs, påbörjade ett försök till att lära honom vinka. Gick väldigt bra men när han emellanåt inte förstår vad jag menar så blir han oerhört frustrerad och börjar pipa, morra och studsa, som vanligt. Imorgon är jag ledig och det ska bli såååå skönt! Får se om det blir nått träningspass för min del på kvällen ska jag iaf på kalas och fira Emmelie som fyllt 25. :) Det blir ingen bild idag för jag orkar inte pilla med det nu. Har ni sett att jag lagt till gilla/ogilla knappar under inläggen som ni kan trycka på? Eftersom ni är ganska dåliga på att kommentera så kan ni iaf bara trycka i någon av dom. :)

onsdag 27 juni 2012

Woohooo

Ringde lillebror igår och såklart var han på en go shm-konsert. Eftersom jag jobbat idag så fick han uppdraget att sitta redo vid datorn och inloggad på Ticnet innan klockan slog 09.00. And guess what!!!! Den 22 november är vi i Stockholm och ser på Swedish House Mafia!! :) dessutom hälsar vi på storasyster också! :) kommer bli grymt!

tisdag 26 juni 2012

SHM

Yes!! Jag kom iväg till träningen, body pump x-press! Ny release var det också, kul! Sen kom Jennifer hit och vi hängde på min balkong. Blommorna börjar växa till sig därute.
Ikväll har Silahs haft lite godissök i lägenheten, han har fått toarulle med godis i och åt lunchen tidigare idag från sin aktiveringspyramid.
Jag har ägnat större delen av kvällen till att övertala mina vänner att vi ska gå på Swedish House Mafias "sista" konsert den 22 november i Stockholm. Sista biljettsläppet imorgon 09.00 och ingen är på. Kul vänner!!! Funderar helt ärligt på att gå själv.
Idag fick jag glada besked om trevligt besök nästa vecka, ska bli jätte roligt och vi håller tummarna för fint väder!
Imorgon är det jobb hela dagen 08.30-18 extra roligt att dom lovat fint väder imorgon? Läge?? Nu är det dags att gå o lägga sig tror jag. Nattinatti!

måndag 25 juni 2012

Livrädd







Jag och TT trotsade regnet och satt ute och fikade i det. Blev lite kallt efter nån timme så då gick vi o kolla lite i affärer istället. Jag hittade en jätte söt randig (ovanligt) tröja till mig på rea för 50 riksdaler. Super billigt, ett sånt klipp kan man ju inte bara låta gå förbi en. :p

Blev ju dock ingen träning ikväll och jag skyller faktiskt på vädret för vem fan vill gå ut i konstant ösregn? Ser ju ut som oktober månad när man tittar ut. BLÄÄ!

Ni vet när man blir så skrämd så att man känner hur adrenalinet sköljer genom varje muskel som en varm våg längs hela kroppen. Kroppen är beredd på att springa för sitt liv och man tappar andan. Så rädd blev jag ikväll när jag gick sista rundan med Silahs. En mycket, mycket sjuk människa som såg ut som hon var tagen direkt ur den värsta skräckfilm du kan tänka dig. Med svart hår hängandes i hela ansiktet och kläder släpandes i marken. Plötsligt skrek hon rakt ut i luften, slog, stampade och sparkade på någon som bara hon såg.

Men promenaden slutade lite finare med en rosa himel som speglade sig i den annars väldigt tråkiga och blöta asfalten.

Silahs va lite uttråkad och letade sig genom sin leksakslåda där hittade han ett gammalt ben som plötsligt blev intressant.


Sommar???







I lördags var Emmelie här och fikade på balkongen. Minibaguetter med prickig korv, brownies och ballerina samt litervis med te och coca cola lyckades vi trycka i oss. Silahs fick hundgodis :P Vi satt i flera timmar på balkongen, 2 minuter sol, 4 minuter regn, 1 minut sol, 5 minuter regn... Kul sommar!!! När Emmelie skulle hem gick jag och S med ner så hon skulle få kolla om hon kunde se någon hälta och det gjorde hon... Hade velat åka till veterinären nu bara för att få reda på vad det är dirket men det är ju bäst att han får vila först. Är jätte nervös över att det är något allvarligt. Det får bara inte vara värre än en sträckning eller inflammation!!
Igår jobbade jag hela kvällen och idag är jag ledig, imorgon med :). Nu ska jag gå ner i stan och träffa Terese, blir nog en fika. Ikväll ska jag försöka pallra mig iväg och träna. Man känner inte för att göra nått när det är såhär tråkigt väder. Efterlyser sommaren för det här håller inte!!!!

fredag 22 juni 2012

Glad Midsommar!

Idag har regnet öst ner hela dagen och jag och Silahs har bara tagit det lugnt. Vi gick en liten sväng bort till blomsteraffären och köpte nejlikor. Sen gick vi till skogen och plockade hundkex och fläderblad och nått gult? Råkade rycka med mig en och annan ros också från hemligt ställe. Ingen trädgård alltså det hade jag inte vågat. Inte efter dom blåsningarna man fick som barn när man råkat knipsa av nått på någons tomt. :)




Vid fyra åkte jag, Jennifer och Oscar till hennes pappa och hans sambo på lite midsommarfirande. Vi åt gott och spelade kubb, mysigt! Solen kom ju äntligen fram nu ikväll, det var faktiskt på tiden.

torsdag 21 juni 2012


Pålsjö Slott imorse


Skutteliskutt

Utställningen


Japp skulle ju uppdatera om utställningen i söndags. Och den gick ju inte riktigt som det var tänkt... Gick in i ringen sprang ett varv tillsammans allihop, sen var det ju Silahs som var först in. Sprang fram och tillbaka och runt i ring. Silahs uppförde sig riktigt bra och jag hann tänka att det här går ju fint. Domaren bad mig att springa fram och tillbaka en gång till för att hon tyckte sig se att han haltade på vänster fram och mycket riktigt gjorde han det. Det var den nervositeten och träningen... Vi fick en ganska fin kritik ändå, något kort tycker jag men vi skulle ju ändå inte vara med mer. Bryr mig inte om hur utställningen gick utan självklart går Silahs hälsa först. Och jag har gått och oroat mig över denna hälta sen i söndags. Jag har dock inte sett någon mer hälta. Men han har varit halt vid tre tillfällen (tror jag) men dock blivit bra efter vila så nu känner jag att det är dags att kolla upp detta ordentligt. Förhoppningsvis var det bara en sträckning eller nått i söndags men jag kan ändå inte låta bli att tänka att jag kanske missat att han gått orent fram. Så idag har jag bokat en tid hos veterinären. Den 4 juli ska vi dit och det är två veterinärer som ska titta på honom. Fram till dess ska han vara i vila. Och hur kul är det då?! Men det får ju bara gå helt enkelt.
Här kommer iaf kritiken vi fick. :)

Officiell Boxerspecial, Landskrona
Öppenklass, KEP
Domare: Julie Brown, GB

Kritik:
Brindle/ white male. Lovely head and expression, nice wide mouth, clean front, nice level topline, well angulated behind, lovely temperament. Unfortunately a bit lane today

Sooool!!!!!

Dåligt uppdaterade hemsidor och bloggar är väldigt tråkiga! Bland annat min då, eftersom jag inte skrivit något på ett par dagar. Men idag är jag ledig så jag tänkte uppdatera lite senare idag. Nu har jag och Silahs precis varit ute på en lång härlig morgonpromenad i det fina vädret. Vi har lekt på ängen och plaskat i bäcken. Bilder har jag tagit men ligger på kameran så det kommer ikväll, så även uppdatering om utställningen i söndags. Nu ska jag snart göra mig iordning för lite sol på stranden med Jennifer. :)

lördag 16 juni 2012

Vänstervarv

Imorgon är det dags för mig och Silahs att vänstervarva. Och det är som sagt väääldigt länge sen vi gjorde det sist. Har tränat lite till på att trava och stå snyggt idag med. Får se hur det går imorgon. :) Nu är han iaf badad och väskan är packad så vi är redo för att åka till Landskrona. Men först ska vi gå kvällsrundan i åskväder och sen få oss lite skönhetssömn. :)

torsdag 14 juni 2012

Mötte en söt liten tös på promenaden idag

Jag slutade klockan tre idag cyklade raka vägen hem och tog ut min fina vovve på en lång promenad. Vi var ute och skuttade och busade i två timmar. Tränade lite på att trava och stå fint också. Har haft lite massage och kloklippning precis, det sistnämnda tycker han är sådär men ojojoj!! vilken skillnad från förr. Nu får jag tom. klippt klorna. :)

Dagens bilder

Den här bilden blev ju riktigt bra synd bara att den är tagen med mobilen. Hade inte min riktiga kamera med ut idag för att jag inte har tömt minneskorten än. Får göra det nu och sen kanske man ska försöka ta en likadan bild med den istället.

Möss

Lite bilder på syrrans möss, dom är så himla söta!! Jag vill också ha!!! Silahs med! Den tredje och tjockaste musen ville inte vara med på bild... Undrans varför? :P Jag tror den skämdes lite för att den var tjockast och alltid äter upp alla solrosfröna. ;)

Utställningsträning

Lite skutt, lite hopp, lite passgång och inte helt parallella ben. Men jag tycker ändå att det ser helt ok ut. Han står rätt fint emellanåt och travar på bra för det mesta. :)

onsdag 13 juni 2012

Nattinatti

Har försökt lägga upp videos från utställningsträningen igår. Min syster åkte på att filma lite innan dom körde. Men det gick inte så bra att lägga upp dom från mobilen. Ska försöka imorgon igen på datorn. Idag har jag och Jenny fikat med Jeanette och hennes lilla söta bebis Tilda. Jag la såklart rabarber på vagnen under hela vistelsen i stan. :) Ikväll va jag och pappa nere i Norra hamnen och åt på Perssons. Jag åt parpadelle (stavning?) pasta med grillad oxfilé, det va riktigt fint! När jag kom hem så tog jag S och gick en timme längs havet och gröningen. Nu är vi i säng för det är upp tidigt imorgon och jobba. Förresten idag har jag nog slagit något slags personligt rekord. För idag har jag sett/ mött sex boxrar under dagen. Sju med min egen. Inte så vanligt att man gör det bortsett från diverse hundliga tillställningar. Ja, det var det... Intressant va? ;)

tisdag 12 juni 2012

Fredagen blev inte riktigt som jag planerat. Min höft samarbetade inte alls och hade sagt upp sig efter att vi dansat zumba på torsdagen. Så det blev ingen träning för min del. Istället for jag, mamma och Silahs runt i hela stan och fixade det ena och det andra inför studentfesten. Lagom till det var dags att åka till Olles skola och se när han sprang ut så öppnade sig himlen och det fullkomligt ÖSTE ner konstant. Det höll dessutom i sig fram till kvällen. Men tillslut klarnade det upp lagom till att solen var påväg ner. Blev en väldigt trevlig och rolig fest trots vädrets inledning. :) På lördagen var det dags att fira Mange och klockan 16 infann jag mig där. Även detta en mycket trevlig kväll men jag var bra trött sen kvällen innan och halv tolv gick jag hem till mamma och somnade sött. Söndagen tillbringades med familjen min syster och hennes sambo har varit nere över helgen. Tycker dom kan flytta ner hit eller jag upp dit, vi får se. :) Måndag var det arbete på schemat och idag har jag varit ledig. Tränade dubbla pass (iw 45 min och core 45 min) man får ju ta igen nu när det knappt blev någon träning förra veckan. Efter träningen gick jag och Silahs ut till mamma där vi skulle äta lunch innan Syrran och Erik skulle köra hem till Sthlm igen. Jag och pappa tog en promenad hem tillsammans genom skogen med Silahs. Jag och Jenny åkte ut till väla vid fem tiden hittade ett par jeans. Mina favvisar som jag köpte för ett tag sen faktiskt, dessutom på rea för 150 kr. Var ju tvungen att köpa ett par till då! Sen hittade jag en cool tröja för 100 kr. Slut shoppat nu!!! Skulle vara flitig och tvätta och busade till det med att skita i att man inte får tvätta efter tio och slängde in en tvätt iallafall. Smart av mig!!!!!! Inte visste jag att dom stängde av strömmen till maskinerna klockan tio, lönt?! Så nu är min ena tvätt inlåst med lite vatten i maskinen. Inte mer med det får starta om det imorgonbitti bara... Så nu har jag hunnit ikapp dom senaste dagarna i stora drag. Är ledig imorgon också och håller tummarna för att solen kommer fram imorgon med! :)

torsdag 7 juni 2012

Mycket nu

Inte mycket till uppdatering men det har inte hänt så mycket heller iof. Har jobbat morgon mån- ons när jag slutat har jag och S gått långpromenader och tränat lite, sen har jag varit död resten av dagen. Idag har jag varit ledig och sprungit på stan först med mamma för att köpa 30-års present till Steffis sambo Mange som vi ska fira på lördag. Och sen med Steffi för att köpa studentpresent till min lillebror. Har varit och tränat zumba idag och ikväll har jag mest förberett lite inför morgondagen då det är dax för studentfest för lillebror och kusin. Imorgon är det full rulle hela dagen, ut på en längre runda med S på morgonen, kl 10 ska jag träna, hem igen och gå en längre runda med S igen, iväg och se när lillebror springer ut från skolan sen ner i stan och se alla studenter. Hem igen ut med S och göra mig iordning för fest. Blir en del ensamhet för S imorgon med lite mer än en timme på förmiddagen sen kanske 2 på eftermiddagen, ska försöka minimera tiden i stan så gott det går. Jag anländer senare till festen än resten av la familia just för att vara hemma med S in i det längsta. Det händer så sällan och det ska rastas ordentligt under morgonen och dagen så det blir nog bra. Även om inte rastningen är "problemet" i sammanhanget utan ensamheten. Fast det är iof ganska korta stunder under dagen. Märker att jag nästan resonerar med mig själv nu i skrivande form... Nu är det marsch pannkaka i säng så att jag kommer upp i tid och orkar med allt imorgon. :P

söndag 3 juni 2012

Motion

Började dagen med en promenad hem från Maria park. Sen cyklade jag till Filborna och tränade veckans femte och sista träningspass, body pump. Kommer eventuellt inte att kunna använda mina armar imorgon... :) Cyklade sen hem, slängde i mig lite käk, man ska äta inom 30- 60 minuter efter man tränat, det vet ni va?! :) Annars skrämmer man kroppen och då händer ingenting. Jag och Silahs gick till Maria Park efter jag ätit upp och mötte Steffi och Mange med hundarna. Blev en två timmars promenad. Undertiden vi var ute bakade min mamma en rabarberpaj som hon bjöd på när vi var färdiga med vandrandet, mycket gott! Tack så mycket mammi! Jag stannade även på kvällsmat och strax innan åtta gick jag och Silahs hem. Så jag har alltså lätt gått 1-2 mil, minst!!!, idag. Fint! Sprang även hem till Steffi innan kvällsmaten för att låna hennes våg. Men precis som jag misstänkte så hade det inte hänt nått med min vikt. Men det gör ingenting jag är nöjd som jag är nu, resten är bara bonus. Och man ska ju va glad för att jag inte gått upp, speciellt med tanke på hur mycket skit jag trycker i mig dagligen. :) Nu ska jag släcka mina tittor för jag är helt löjligt trött och klockan ringer 05.00 imorgonbitti. Bilder från idag kommer imorgon för alla försvann från inlägget, orkar inte pilla med det nu. Nattinatti

lördag 2 juni 2012

Regn

Sommaren lyser fortfarande med sin frånvaro och bjuder istället på regn och blåst, trevligt?! Idag körde jag veckans fjärde träningspass, body attack. Idag fick jag inte ens håll, fantastiskt! Silahs har fått träna bakdelskontroll, lite rallylydnadsmoment också har han fått leta godis i lägenheten. På bilden försökte han tala om för mig att godiset verkade vara slut och att det var dags för mig att gömma lite mer. Är ledig imorgon med och hoppas på bättre väder samt att jag kommer upp i tid för lite body pump. Godnatt!