måndag 26 september 2011Idag åkte jag och Jenny ner till stan och shoppade lite. Jag hittade ett par jeans och en stickad tröja. Jeans behövde jag verkligen då jag slitit ut de flesta jag har alternativt så vill jag inte ha dom som inte är sönder på mig... E ja? Nödläge alltså! :)
Efter vår lilla shoppingtur så skulle Jenny på ansiktsbehandling och Terese kom och hämtade mig för att vi skulle åka till djuraffären. Regntäcke till lilla Stella stod på önskelistan men tyvärr fanns inte hennes storlek inne just nu. Åkte till en annan affär också men där fanns nästan inga täcken. Det ska ju inte bara vara vattenavvisande det ska vara snyggt också, annars blir det inget! Stella vill inte ha vad skit som helst på sig, inte Silahs heller för den delen...
Efter alla hundaffärer var det dax för Silahs och Stella att få träffas för första gången. Jag tycker det är så gulligt att se Silahs vara så försiktig eftersom det är det sista han är annars. Dom följde med upp i tio minuter också och Silahs ville mest pussa på henne hela tiden. Sen var det tid för Stellas middagslur så dom fick åka hem igen, bebisar måste ju sova mycket, mest hela tiden.

När jag och Silahs var ute och promenerade på eftermiddagen så stoppade han in huvudet i en buske och fick en pinne i ögat. Det gjorde såklart ont, det vet man ju själv, stackaren! Ögat rann en del men jag kan inte se något och det verkar bättre nu, får se imorgonbitti.

Nu ska jag snart i säng, imorgon ska jag påbörja en tredagars hygienkurs. Mitt jobb har skickat mig då de anser att jag duschar för sällan. Nej, men vi ska väl lära oss vilka temperaturer maten ska hållas i och hur man tvättar händerna I guess.

Nu är det bingen som gäller, godnatt!

1 kommentar:

  1. Jösses.... så liten och söt Stella!
    Sillen måste blivet helt till sig av förtjusning.

    Ma :)

    SvaraRadera