måndag 24 oktober 2011

Ett mirakel har skett!!

Kvällspromenaden gick vi idag med Emmelie och Vilda, det va på tiden, väldigt länge sen sist!
Och vet ni vad som hände då?! Jo, förstår ni, Silahs gick med slakt koppel, eller leende koppel som Annelie brukar kalla det ;), halva promenaden! Det är helt fantastiskt och har nog aldrig hänt när vi gått med någon annan med eller utan hund. Jag blev så glad och mycket godis bjöds det på då. Mirakel!

Har idag börjat prenumerera på en klickerkurs i mejlform hos canis.se som dessutom är helt gratis. I 7 dagar får man ett mejl om dagen med teori och praktik i form av en "hemläxa", sen tror jag det skulle komma ett i månaden eller hur det var kommer inte riktigt ihåg. Kreativt koncept tycker jag!

Idag har Steffis vovve Izzy blivit opererad i bogen nere i Lund. Dom har skrapat bort artros som dom först trodde satt i bogleden. Men när dom gick in så såg dom att det inte satt där utan på ett annat ställe som jag inte förstod var. Hon är kvar i Lund till imorgon och då ska jag följa med ner och hämta henne. Sedan väntar en månads total stillhet för stackars Izzy. Hon ska få låna Silahs bur så att hon verkligen är stilla.
Operationen hade varit lång men gått bra så nu håller vi tummar och tår för att det läker fint och blir bra snabbt!1 kommentar:

  1. Härligt jobbat! Leende koppel låter mer positivt än slakt.............;-) Hoppas din väns hund kryar på sig snabbt!

    SvaraRadera