lördag 28 maj 2011

Äntligen!

Nu verkar bloggen funka igen, gött!
Jaha ska man skriva en liten catch up över de senaste dagarna eller?
Kan ta det lite kort...
Onsdag - torsdag var jag med min klass och en annan klass ute i Mölle/ Kullaberg, vi bodde på campingen Möllehässle och och vandrade över en mil på två dagar. På två dagar är det väl inte super mycket egentligen med terrängen på kullaberg gör det lite jobbigare än vad det är på platt mark. Älskar att gå där ute, där är så himla fint, Silahs skulle varit med! Hade jag haft körkort så hade jag kört dit och gått med Silahs ofta!
Vi var även på klockgrodesafari, och jag som naturligtvis ska gå så nära som möjligt plurrade med foten mellan stenarna. Sjukt onödigt för vi hörde inga ändå. Vi var ute och käkade, åt glass i hamnen i Mölle, promenerade i Arild, vid tolv på natten gick jag och några andra till Krapperup slott, där det spökar, vi var livrädda på vägen dit och mig släpade Dorian och Natasha mellan sig. Väl framme var det inte lika läskigt längre däremot påvägen hem såg vi alla flera gånger en konstig vit dimma i en av hästhagarna (nej det var ingen häst) vi såg den samtidigt från olika håll flera gånger. Vet inte vad det var för något för där va inget i hagen dagen efter som kan förklara vad det var vi såg??? Skumt... Vad som hör till saken är att det är verkligen KOLSVART på vägen mellan campingen och slottet med skog och hagar på varsin sida. Vad skulle vi ut där och göra egentligen?
Igår var jag först i skolan sen åkte jag hem snabbt som blixten var ute med Silahs och åkte sedan till min lilla båt för arbete. Slutade 23 och åkte hem till mamma där Silahs var. (Eftersom min lillebror inte kan fullfölja vad han har lovat.) Så tack så mycket för hjälpen mamma!
Idag fyller lillebror 18 år och ikväll ska han firas.
Jag är genomförkyld och vill ut ikväll!!!!!!!!!! Men imorgon är det jobb så det blir inget med det... Kanske bättre både för förkylning och plånbok?
Vet inte vad jag ska ha på mig på kalaset ikväll det börjar dra ihop sig till att fixa det nu.
Är det någon som vet om man måste vara medlem i boxerklubben för att ställa på SLOs officiella boxerutställning i Landskrona? Det är ju ingen stjärna vid "medlemsnr" på anmälningsblanketten? Eller räcker det med SKK?
Nu ska jag in i duschen sen blir det kalas klockan fem.
Grattis på 18- årsdagen Olle!

1 kommentar:

  1. Jag undrar samma sak, detta angående ifall man behöver vara medlem i boxerklubben..
    Har du fått nått svar på den frågan?

    SvaraRadera