onsdag 15 juni 2011

Idag

Vaknade hos mamma, gick ut med Silahs, köpte frallor och åt god frulle. Sen körde hon oss hem påväg till jobb.
Jag gjorde mig iordning lite snabbt och gick bort till Pernilla som var på hennes salong och tvättade håret i silverschampo. Sen gick vi ner i stan och kollade lite i affärerna.
Efter det gick jag en sväng inom Nadde på Body Shop och snackade skit sen vidare bort till Steffi på salongen och snackade lite skit där. Sen gick jag vidare hem till Jennifer där även Jeanette var och vi drack lite rosé och spelade guitar hero. Det var ju riktigt roligt, första gången jag spelade och jag var ur kass på det! Men som sagt roligt ändå.
Vid fem gick jag hem och ut med Silahs.
Jenny ringde vid sju och frågade om vi skulle åka och bada med Silahs och det ville vi såklart så vi skyndade bort till henne och åkte ut till Revet i hittarp. Gick nästan så långt man kunde längs havet och Silahs fick bada lite och sen upp en promenad i skogen. Avslutade sen med en liten fika vid parkeringen och jag passade även på att träna lite lydnad med Silahs.
Super mysigt avslut på en bra dag.
Imorgon ska jag som jag skrev i förra inlägget jobba morgon på båten tillsammans med Jenny. Vi lär vara lika trötta båda två med alldeles för lite sömn men man kan inte gå och lägga sig klockan åtta heller bara sådär. Vi var iväg nästan i tre timmar så nu är man sådär härligt trött efter all frisk luft Silahs har tvärdeckat. :) 
Nattinatti!

1 kommentar: