tisdag 19 juli 2011

Efter två dagars ledigt är jag helt slut i rutan.
Igår startade jag och Silahs dagen med en 3 timmars promenad, vi var i skogen, på stranden och badade och gick sen längs gröningen hem. Om han var trött när vi kom hem? Gissa :P
På eftermiddagen gick jag hem till Jenny, vi åt lasagne och bakade kanelbullar med hennes son Liam. Mysigt!
Sen gick jag hem till Silahs gick en promenad och myste lite. Efter det gick jag hem till Jenny igen lagom efter att hon nattat Liam så att vi kunde äta bullar, godis och se på film. Vi såg Gullivers resor, rolig film!
Idag steg jag upp klockan åtta och gick en timmes promenix med Silahs, vid tio kom Jenny och Liam och hämtade mig så åkte vi ner till stranden. Jag och Liam byggde sandslott för fulla muggar, vallgrav och hela köret också såklart!
Jag fick gå hem strax efter ett för att dom skulle komma och fixa min kran som stått och runnit lite för länge nu... Tydligen har jag tyckt att det varit jobbigt att ringa tidigare? Men nu är det iallafall fixat och det porlande ljudet är som bortblåst! :)
Halv fyra kom pappa och hämtade mig och vi körde ut till Malvagården och åt varsin räkmacka och åt våfflor med grädde och sylt, sjuuukt gott! och där är riktigt mysigt. Ska skicka en bild från mobilen sen.
Ikväll gick jag och S en promenix och sen gick vi hem till Jenny och snackade skit. Jag och Sillen var hemma vid nio igen och jag har tillbringat kvällen på min balkong, har vattnat alla blommor och gett dom näring, plockat bort allt torrt mög och bundit upp lite som hängde ner från balkonglådan.
Nu ligger jag i sängen och ska slänga på en film att somna till, tänkte se en blomma i afrikas öken. Imorgon är det jobb hela långa dagen, likaså på torsdag. Sen skulle jag vara ledig hela helgen men ska gå in extra några timmar på lördag.
Har förresten bokat tid för röntgen (till Silahs då alltså) den 30 augusti ska vi dit. Känns skönt att få det gjort!

Snabb uppdatering om bärnstenshalsbandet (och b-vitamin) - Silahs har haft en fästing som antagligen satt där redan innan vi började använda halsbandet för den var väldigt stor (den satt vid rumpan därför har jag inte sett den av troligen förståeliga skäl). Annars inte en enda, peppar peppar, alltså fungerar det utmärkt hittills!

2 kommentarer:

  1. Låter lovande med halsbandet och vitaminerna. Ska nog införskaffa det till mina grabbar också. Håller tummarna för rtg!

    SvaraRadera
  2. Natalie & Emma klämma20 juli 2011 05:56

    Håller tummarna för fina röntgen resultat!!

    SvaraRadera