måndag 23 juli 2012

Fint väder och lite hundträningIdag har jag varit ledig och äntligen är sommaren tillbaka! Började dagen som vi oftast brukar med en riktigt lång promenad. Vi var ute i ett par timmar i skog och på strand samt en snabbis genom stan. På gröningen stannade vi och tränade lite rally och två inkallningar, perfekt med mycket hundar och människor som störning. :)
Vid ett möttes jag och TT för en sväng på stan med tillhörande fika. Det har varit jätte fint väder idag men blåsten satte stopp för stranden. Även på kullagatan blåste det lite mycket för att sitta och fika så vi gick upp i kärnanparken istället. Där var det varmt vill jag lova! Påvägen hem gick vi inom djuraffären, TT köpte ett nytt koppel till Stella och Silahs fick en tuggrulle med smak av honung. Om han tuggar på den? Självklart inte! Som vanligt när jag gör mig till och köper tuggisar. Färska märgben är det enda som säkert går hem.
Jag har läst ut Victoia Stilwell`s bok som jag köpte och tyckte den var riktigt bra faktiskt. Ikväll gick jag och S en mindre runda i skogen och sen har vi tränat och lekt lite nu på kvällskvisten. Vi började träna på att vinka idag, video kommer!

1 kommentar: