onsdag 20 april 2011

Myror i brallan

En promenad i skogen, passivitets träning med utsikt över sundet och bus på gräsmattan vid Pålsjö slott.
Jag har fikat med Josse som är hemma från London :), Lucy och Markus och hans vovve Nesta. Så himlans roligt att få träffa Josse har saknat henne jätte mycket! Om en vecka åker hon tillbaka till London och skolbänken. Men fram till dess blir hon inte av med mig... :)
Emmelie kom och hämtade mig i stan så körde vi ut till Bk och gick genom ettan med Vilda, nästa helg ska dom tävla. :)
Jag och Silahs ligger och myser på soffan och imorgon ska jag jobba hela dagen.

Alltså när jag och Silahs passivitets tränade idag eller ja, jag behöver ju inte träna på det direkt men i alla fall... jag har sjukt svårt för att inte börja skratta!! Han är ju så full i fan min hund och det värsta är att jag, som sagt, tycker att det är roligt. Är det inte en pinne som ska dissekeras så är det en äppelskrutt som ska inspekteras men han är ju inte stissig utan har nog bara lite myror i brallan. Han är så söt lille Sillen!

Första äckel fästingen plockades idag bakom örat på Silahs, fästningar måste vara jordklotets onödigaste djur (och myggorna). Kan inte bestämma mig och jag ska köpa något fästingskydd eller ej, hur gör ni?

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det är en självklarhet att skydda hundarna mot fästingar och förstår inte varför man skulle låta bli. Det räcker med en endaste fästing så kan han vara sjuk hela sommaren och hösten precis som snäckan (ann w). Riktigt sjuk... Issa

  SvaraRadera
 2. Jo men grejen är den att det räcker med ett enda halsband så har hunden blivit sjuk av det...

  SvaraRadera
 3. Jag har alltid använt frontline på mina hundar och katt utan problem. Vågar inte riskera att han blir sjuk av fästingsjukdomar. Fast nu vet jag också att han tål frontline efter ett par somrar. Finns ju även bärnstenshalsband om du inte vill använda kemikalier.
  //Jessica

  SvaraRadera
 4. Jag använder alltid frontline till mina hundar om vi ska åka söderut i landet. Fungerat perfekt och inga biverkningar. Än så länge är vi i Norrland ganska förskonade mot dessa avskum till varelser.

  SvaraRadera