fredag 18 maj 2012

Stop i lagens namn!

Vi passerade imorse en pågående begravning och får snart syn på att den är polis övervakad. Nyfiken i en strut som jag är kunde jag inte låta bli utan var helt enkelt tvungen att gå närmre och se vad som hände. Passerade två av poliserna och låtsades som att jag skulle in på minneslunden bredvid. Gick en vända in i lunden och tittade på alla fina blommor. Påvägen tillbaka tänkte jag fråga varför polisen stod där och om jag kunde stå till tjänst med något. Kanske inte riktigt men jag ville fråga vad som hände. Men blev avbruten då den ena polisen började prata med mig om Silahs. Han ville så gärna ha en boxer och tyckte S var så fin. Blev lite full i skratt när två manliga poliser i 30-35 årsåldern står och tittar på min hund och den ena konstapeln säger "aawwww" petar till sin kollega och fortsätter "titta så söt han är". Men han har helt rätt jag har världens finaste hund!

2 kommentarer:

  1. Ja dem där boxer-gullande poliserna är väl söta?!? har jag & Emmsan också varit med om. fatta man blir skraj när dem kör upp bredvid en, sticker ut huvudet & säger "hallå där! Vilken fin boxer du har!"
    Såg nog bra nervös ut där i några sekunder :P

    SvaraRadera
  2. Ja dem där boxer-gullande poliserna är väl söta?!? har jag & Emmsan också varit med om. fatta man blir skraj när dem kör upp bredvid en, sticker ut huvudet & säger "hallå där! Vilken fin boxer du har!"
    Såg nog bra nervös ut där i några sekunder :P

    SvaraRadera