måndag 2 augusti 2010

Vad jag gjort i helgen har ni säkert listat ut lite själva . Lördag: Jobb på morgonen, gjorde mig iordning på båten för att sen åka direkt på dop i Arild. På kvällen stack jag och Sarah ner till festivalen och tittade på Timbuktu och efter det vidare till Docken och retade Jonas och Alex lite som jobbade. Var hemma vid tolv och somnade som en liten gris.
Söndag: Ledig, två timmars promenad med Silahs, sen lite kalas för Sofie som fyller år nu i Augusti men kommer inte kunna vara här då. Eftersom hon då börjat skolan.
Idag har jag som sagt jobbat, slutade två och var hos veterinären med Silahs tio över tre. Han fick sin 1 års spruta och retade alla hundar i väntrummet bara genom sin uppenbarelse? En hund började skälla på Silahs och sen satte alla andra också igång. Silahs sa inte ett knyst men fick ändå skiten? Ja, jag vet inte. Skit i det.
Silahs var med på kalaset igår och uppförde sig faktiskt väldigt bra. Han har lugnat sig några kilo min lilla gosse. Lite mer än 31 kilo vägde han idag förresten.
Hann med en fika med Nadde och Kajsa efter veterinär besöket också.
Nu ska jag snart hoppa i bingen, behöver sova...
Nadde min ängel erbjöd sig att komma hem och gå ut med Silahs imorgon, TACK snälla och Lycka till. ;)
Godnatt mina vänner!

2 kommentarer:

  1. Oh då är Dexter tjockare, han väger 34 pannor ;)

    SvaraRadera
  2. Haha Dexter är en stor påg! Han är nog ganska mycket större än Silahs :P

    SvaraRadera