onsdag 28 april 2010

Goda nyheter

Ja, så idag åkte vi nervösa till veterinären. Ortopeden klämmde och kännde, Silahs reagerade inte någonstanns. Fick ut och springa fram och tillbaka hur många gånger som helst såklart haltade Silahs inte som han gjort hemma. Nått steg kanske, men han gick inte rent heller.
In och fick lugnande så vi kunde röntga min lillfis. Armbågar, bogar och höfter, så till det glädjande beskedet, där fanns inga förändringar i någon led. Så himlans skönt!
Klas, ortopeden, misstänker att det är en muskelsträckning så vi fick smärtstillande. Skulle egentligen fått Norocarp men jag hann berätta att det vill jag inte ha. Eftersom hans mage inte gillade den när han brutit tån. Så vi fick nått annat som var bättre för magen men han trodde inte att apoteket skulle ha den inne. Såklart hade dom inte det men har beställt hem den till på fredag.
Koppel i två veckor, wohooo?!, ja får väl träna "stå" hela dagarna för snart är det utställning. Vet dock inte hur vi gör med travträningen nu.
Silahs fick motgift för lugnandet och dom sa att vi skulle ut och sätta oss i väntrummet för att där händer mer och då piggnar dom till fortare.
Gick ut där hur glad som helst efter vårt fina besked. Sara kom med sin boxer Texas som precis fått sin vaccination. Silahs blev exalterad och ville fram och hälsa men ser ni det hann han inte för han svimmade. Hur rädd blir man inte när ens bebis seglar ner i golvet?!
Jag ropade på hjälp och Silahs piggnade snabbt till. Ett blodtrycksfall var vad det var vilket tydligen inte är helt ovanligt när dom fått lugnande och hissar upp sig själva lite.
Dom tog blodtrycket på honom och det var snabbt påväg upp igen. Var kvar ett tag tills han hade fått färg igen sen åkte vi hem. Glada för det fina beskedet men med en liten klump i magen eftersom jag blev minst sagt rädd. Som tur var det inget farligt!
Så inga mer spekulationer, det är inget fel på min fina hund!

3 kommentarer:

  1. Härligt med glada besked! Lycka till med vilan! :)

    SvaraRadera
  2. Underbart,älskar lyckliga slut! stor kram till er båda :-)

    SvaraRadera
  3. vad skönt han var frisk som en fisk ;)

    SvaraRadera