tisdag 16 februari 2010

Rubrik?

Har precis kommit hem från en företagspresentation vi hade för Nina och visade även Galvanican, vilken skillnad det blev!
Imorse gick jag och Sillen en sväng i Pålsjö, gömmde hans boll i snön några gånger så att han fick söka lite. Har alltid honom lös i skogen så inkallning funkar nästan alltid bra. Han brukar aldrig springa fram till andra hundar men idag efter att vi precis passerat en Golden så kom det en Shiba med en tant. Shiban var tydligen lite för inbjudande för att låta bli att gå fram och nosa på och eftersom hon var i koppel var hon väl inte övertrevlig. Bad om ursäkt och gick fram och hämtade honom för att sen gå vidare.
Såg ut som att han skött sig när han var själv idag också. Det är alltid trevligt att komma hem och alla grejer är i samma skick som när man lämnade.
Nu springer han runt med ett gammalt mjölkpaket i munnen som han haft när han var själv. Mjölkpaketet ser inte riktigt ut som det en gång gjort...
Brukar göra lite "kluriga-leksaker" med godis i när han ska va ensam.
Idag är det fettisdag och inte en enda Semla har Silahs bjudit på, det tycker jag är dåligt!
Tydligen är det roligaste just i denna sekund att trycka in mjölkpaketet (som numera är ganska platt) under soffan och sen försöka få ut det igen vilket går sådär för honom.
På tisdag nästa vecka är det inskrivning på brukshundsklubben, hoppas vi kommer med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar